Horecabank

Ben je voor jouw gelegenheid in de horeca op zoek naar de perfecte horecabank? Zoek niet verder en ontdek de mogelijkheden van eettafelbankje.nl! Wij hebben drie standaardontwerpen voor eettafelbankjes die volledig aan de hand van jouw wensen kunnen worden vervaardigd.

horecabank voorbeeld

Een horecabank op maat

Als je jouw gelegenheid in de horeca er echt uit wil laten springen, besteed je veel aandacht aan de inrichting van jouw café, restaurant of bar. Je stuit in je zoektocht waarschijnlijk op een heleboel van hetzelfde soort meubels. Niets mis mee natuurlijk, maar niet echt onderscheidend. Wat wel onderscheidend is: een horecabank van eettafelbankje.nl! Je kiest uit de verschillende modellen eettafelbankjes die wij hebben en stelt deze samen aan de hand van jouw persoonlijke en zakelijke wensen:

  • Bankje Beau: een industriële eetkamerbank waarbij je de breedte, bekleding en de kleur van het frame zelf bepaalt
  • Bankje Gerrit: een echte design eetkamerbank waarbij je de breedte, bekleding en de kleur van het frame zelf bepaalt
  • Bankje Nico (recht en rond): een comfortabele eetkamerbank met rugleuning waarbij je de breedte, bekleding en de opstelling zelf bepaalt

Bespreek je wensen en de mogelijkheden met ons

Als ondernemer in de horeca heb jij vast al een beeld voor ogen van de perfecte horecabank. Wij zijn heel benieuwd naar dit beeld wat jij voor ogen hebt en of we hieraan kunnen voldoen. We denken van wel aangezien de mogelijkheden haast eindeloos zijn. Een keertje jouw wensen en onze mogelijkheden bespreken? Maak een afspraak door contact met ons op te nemen!