Team Eetkamerbankje.nl

Coen | mede-eigenaar

Coen zei heel wat jaren geleden: "Wat andere meubelwinkels kunnen, kan ik beter, mooier en origineler." Hij doopte toentertijd een deel van zijn huis in Raamsdonk om als woonwinkel. Het bloed kroop waar het niet gaan kon en jaren later was Kavel 84 een feit. Coen is meester in ruimtes indelen. Met zijn creatieve oog ziet hij meteen hoe een ruimte het best ingedeeld kan worden. Bij een interieurproject neemt hij dat voor zijn rekening, evenals de verlichting, vloerkeuze en meubels. Met de inrichting van zijn woningen is hij meerdere keren in de vtwonen gespot. Coen weet je telkens te verbazen!

Rinette | mede-eigenaar

Deze vrolijke noot zorgt ervoor dat je je meteen op je gemak voelt. Rinette heeft mode gestudeerd in Breda en blonk uit in het werken met verschillende stoffen en materialen. Ze besloot de gordijnen in te gaan (figuurlijk) en kwam via deze weg in de meubelbranche terecht. In 2006 besloot ze om samen met Coen te beginnen met Kavel 84 and the rest is history. In haar vrije tijd gaat ze graag hardlopen. Zo heeft ze de marathon in Rotterdam, Sneek en Tilburg gelopen. Dit doet de rest van het team haar zeker niet na!

Jessica | interieurontwerpster 

Deze spring in het veld ontgaat niets en is bij de klantenkring zeer geliefd. Ze heeft interieurarchitectuur gestudeerd aan de kunstacademie in Breda en streeft naar perfectie. Jessica doet naast de verkoop in de winkel, samen met Rinette en Coen het interieuradvies. Zo helpt ze bij de indeling van de ruimte(s) en welke kleuren, meubels en materialen goed tot hun recht komen. Ze vindt het fantastisch om klanten te verrassen met een persoonlijk en vernieuwend interieuradvies.

Kees | chauffeur en monteur 

De optimistische Kees is ons team op de zaterdagen komen versterken met bezorgen en monteren. Hij brengt niet alleen meubels mee, maar ook gezelligheid. Geen lat is hem te hoog aangezien hij zelf 1,93 is. Kees is bezig met zijn laatste jaar van de studie ‘Bussiness innovation’ en heeft hier al heel veel kennis opgedaan. Zoveel zelfs dat Kees zijn eigen startup bedrijf is begonnen, genaamd KJEL… super tof. Deze jongen is van alle markten thuis. Wij zien in hem de ideale schoonzoon. Zijn jullie nieuwsgierig naar onze Kees? Bestel dan gauw leuke meubels. (Kees krijg je er niet bij)

Hennie |Financieel & administratief medewerkster

Hennie

Hennie zorgt ervoor dat alles achter de schermen op rolletjes loopt. Jullie zien haar niet vaak, want we hebben haar boven in het torenkamertje verstopt. Eigenlijk heel jammer voor jullie, want wij genieten enorm van haar optimisme en gedrevenheid. Om de pijn een beetje te verzachten... Ontmoet Hennie: hier is ze dan! Misschien ben je haar weleens tegengekomen, want Hennie komt uit Waalwijk. In haar vrije tijd is ze graag onderweg op de wielrenfiets, *ZOEF*. Heb je haar toch gemist? Geen probleem! Je krijgt pas met Hennie te maken als de betalingen nog niet zijn afgehandeld.

Britt |Webshop- & contentbeheerder

Britt is onze nieuwste aanwinst en wij zijn super enthousiast over haar! Ze runt onze social media, beheert de webshop en helpt ons waar nodig. Nadat ze de studie International Tourism Management heeft afgerond, is er toch een carrièreswitch gemaakt. Ze is namelijk de marketing ingegaan. Super fijn voor ons! Nu kan Britt tours geven door de winkel én onze social media beheren. In haar vrije tijd reist Britt graag. Ze is zelfs vijf maanden verzeild geraakt op Curaçao. Daarnaast brengt ze haar vrije tijd graag door met familie en vriendinnen. Je zou denken dat ze haast niet stil zit, maar dat is niet helemaal waar. Zodra ze thuis is kan ze heel social media uitspelen… te veel schermtijd bestaat niet ;-). Haar doel is zoveel mogelijk honden aaien, dus neem gerust je viervoeter mee naar de winkel!